вівторок, 2 травня 2017 р.


                            Отож, після повернення з ЕдКемп Україна 2017


                                     https://youtu.be/-EXO9PR6DiY

" Білі ворони ", як зазначила пані міністерка освіти та науки Україна Лілія Гриневич, на Третій ( не) конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2017, розлетілися по всіх куточках Країни, світу, але приємно, що кожен із нас повіз віру, надію, сподівання в те, що зміни в освіті неминучі та вже не за горами і це надихає на завтрашній день у роботі з дитиною - майбутнім нашого суспільства та держави.
Шана всім організаторам цього заходу, зокрема, Голові оргкомітету заходу та раднику міністерки освіти та науки Олександрук Елькіну та вельмишановній пані Олені Малаховій.
Дякую за моральну підтримку пані Anastasiia Popsuy.


Фото Леси Харитоненко.


Фото Леси Харитоненко.


 Фото Леси Харитоненко.

Фото Леси Харитоненко.

В команді ігротехніків та , представляючи місто Ірпінь, презентувала дві авторські гри та проводила майстер - клас "Як зробити уроки в початковій школі цікавими та креативними"

Гра "Стежинками до школи" - аналог тестуванню та співбесіди шестирічної дитини до всітупу в школу

  Фото Леси Харитоненко.Фото Леси Харитоненко.


Сімейна гра "Пан Економ" 9+ (9 - 99)

    Фото Леси Харитоненко.

***********

Повертаюся додому: стомлена, виснажена - 2 шалені дні роботи на локації, але окрилена, сповнена ідей та натхнення, а головне - бажання рухатися вперед, бо в черговий раз переконалася, що ця " біла ворона" летить за правильним маршрутом, який допомагають прокладати дитячі ідеї, думки та віра в мене.....


Немає коментарів:

Дописати коментар

Нехай слова ці скучні і бездарні, Та як мені не написати їх — Я в них прийду до тихої друкарні І буду знову втоптувати сніг. І буду з...